Your Honor, noul serial al lui Bryan Cranston

Your Honor este un serial produs de catre Michelle si Robert King, adica de catre cei care stau in spatele serialului The Good Wife. Serialul este condus si se catre Peter Moffat, un avocat de meserie si responsabil cu scufundarea terifianta intr-o masinarie judiciara si politista.

Adaptata dupa un format israelian, serialul Your Honor este cel are ne prezinta un magistrat in fata principiilor sale, in timp ce fiul sau este vinovat de un accident soldat cu moartea unui tanar,

Si totusi, gata sa isi insoteasca fiul in drumul sau pe calea judiciara si carcerala, acesta este incantat totusi, cand afla ca tatal victimei nu este nimeni altul decat patronul mafiei locale.

In rolul principal este Bryan Cranston, adica vedeta din Breaking Bad. In casting ii mai putem regasi pe Michael Stuhlbarg (Fargo), Margo Martindale (The Americans) si Isiah Whitlock Jr. (The Wire).

Serialul este cel care pune mereu sub semnul intrebarii sau la indoiala ceea ce suntem si ne face sa ne intrebam ceea ce am fi capabili sa facem din dragoste cu riscul insa de a nu respecta legea. Si ne obliga sa ne adresam cu totii urmatoarea intrebare- suntem oare cu totii programati sa nu respectam legea din iubire?

In orice caz, este un serial foarte bine scris care ne prezinta un judecator si un tata care se afunda zi dupa zi tot mai tare in minciuni. Simplu fapt ca a facut sa dispara arma crimei, masina Volvo pe care o conducea fiul sau va aduce consecinte dramatice si teribile pe care nu va mai putea sa le stapaneasca.

Un secret pe care vor trebui sa il tina, costa cat costa cei doi, doar ca intervine o a terta persoana… un serial foarte bine scris unde suspansul este omniprezent.

Lasă un răspuns