Vivo Apex 2019 – un smartphone revoluționar fără buton, USB și mufă jack

Vivo Appex 2019 va revolutiona industria telefoanelor inteligente. Constructorul chinez se pregateste sa prezinte un telefon care nu este echipat cu niciun buton fizic (home, alimentare volum), nici cu un port (USB, mufa jack) pentru reincarcare sau pentru comenzile audio. Nu are nici camera in fata si are un ecran borderless.

Vivo Appex 2019 a fost lansat in mod oficial pe date de 24 ianuarie dar marca chinezeasca a inceput deja sa lanseze tot felul de teaser-uri cu mult timp inainte de lansare. Vivo Appex 2019 se vrea a fi un smartphone revolutionar. Intre clipuri promotionale si poze putem observa ca acest telefon nu va fi dotat cu niciun buton, nici cu porturi.

Un smartphone care se anunta deja destul de incredibil. Asta datorita absentei butoanelor fizice. In ultima vreme am fost nevoiti sa ne obisnuim cu lipsa butonului de home la ultimele telefoane lansate pe piata. Dar, acestea au pastrat totusi butoanele pentru volum. Nu mai este nicio surpriza nici faptul ca producatorii au renuntat pe rand la mufa jack. Insa este destul de surprinzator faptul ca acest telefon nu are un port USB. In ceea ce priveste reincarcarea nu vedem alta solutie decat reincarcarea fara fir Qi, mai putin rapida decat in cazul folosirii unui cablu. Dar, chiar daca Vivo Appex este un telefon al viitorului, putini sunt utilizatorii pregatiti pentru astfel de schimbari.

O ultima particularitate demna de mentionat este urmatoarea: acest smartphone nu este echipat cu o camera foto frontala. Niciun breton pentru a adaposti un astfel de modul. Aceasta, daca exista, ar putea fi disimulata prin intermediul unui slider dupa modelul Oppo Find X sau Xiaomi Mi Mix. Exista si posibilitatea de a se relua functionalitatea care a facut din Vivo Nex 2018 o veritabila atractie si anume o camera foto retractabila ascunsa in partea superioara a telefonului. In orice caz, ne asteptam ca acest telefon sa treaca peste orice limite, pana si cea a ecranului borderless. Tu ce parere ai? Ai fi dispus sa achizitionezi un astfel de telefon revolutionar?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?