Top 7 aplicații mobile pentru sănătatea ta

Pentru ca telefoanele smartphone nu sunt doar pentru Facebook sau alte retele sociale, ci te ajuta in acelasi timp si sa ai grija de sanatatea ta, iti prezentam in acest articol cinci aplicatii pe care trebuie neaparat sa le instalezi.

Allergobox, aplicatia anti- alergii. Esti alergica la polen? Sau esti intoleranta la lactoza? In acest caz, aplicatia AllergoBox poate deveni cea mai buna prietena a ta. Te ajuta sa identifici produsele din viata de zi cu zi si alimentele compatibile cu restrictiile tale alimentare. Cu o simpla scanare a codului de bare, iti vei putea da seama daca poti consuma produsul sau nu.

Aplicatia HealthForYou. Daca nu ai probleme prea mari de sanatate, aceasta aplicatie este cea care ti se potriveste cel mai bine. Cu ajutorul ei, iti vei putea monitoriza in permanenta starea de sanatate. Iti poti centraliza aici toate datele despre tensiunea arteriala, despre greutate, temperatura sau calitatea somnului. Graficele si tabele iti permit sa vezi totul foarte usor si sa compari evolutiile.

Gluci Chek, pentru a tine sub control diabetul. Daca suferi de diabet, aceasta aplciatie este cea care va masura cantitatea de glucide consumate la fiecare masa. Dar vei gasi aici si informatii nutritionale, sfaturi dietetice, pentru fiecare fisa alimentara pentru a-ti administra asa cum trebuie regimul alimentar. Iti vei putea masura si glicemia in functie de ceea ce consumi.

Aplicatia Sanatate pentru un iPhone sau iPad. Este cea care aduna date despre starea ta de sanatate de pe telefonul tau iPhone sau de pe alte aplicatii pe care le folosesti deja.

Qalyo pentru o sanatate de fier. Oare cine nu viseaza sa aiba o sanatate de fier si sa nu se confrunte vesnic cu probleme de sanatate? Aceasta aplicatie isi propune sa amelioreze calitatea vietii tale si sa urmareasca persoanele care sunt deja bolnave. Vei primi sfaturi personalizate pentru a-ti ameliora starea de sanatate.

i-Pollen. Este o aplicatie destinata celor care sunt alergici la polen.

FatSecret te ajuta sa primesti principalele informatii nutritionale cu privire la anumite alimente. Va calcula caloriile si continuturile mancarurilor pe care le consumi. Dar poti tine si un jurnal al meselor si al exercitiilor cu caloriile pe care le arzi cu ajutorul lor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?