Serialele sunt dăunătoare

Mereu am susținut clar și tare faptul că nu e prea bine să te uiți la seriale deoarece nu sunt deloc constructive și, mai rău decât atât, din cauza lor pierdem o groază de timp pe care l-am putea folosi mult mai inteligent.

Nu pot să zic că nu m-am uitat niciodată la un serial deoarece aș minți pentru că am încercat să văd și eu cum e să te uiți la un serial pe bandă rulantă. De obicei un serial mă prinde tare mult la început iar în prima zi văd chiar și un sezon întreg. Totuși atunci când apare primul episod mai plictisitor îl opresc și apoi două trei zile nu mă mai uit.

De ce cred faptul că serialele sunt dăunătoare

Atunci când începem un serial nou suntem captivați complet de acesta și astfel ajungem să pierdem zile și nopți întregi. În tot acest timp nu am putea face oare ceva mai constructiv ? De obicei un episod durează aproximativ o oră iar în această oră am putea de exemplu să citim câteva pagini dintr-o carte sau am putea chiar să ieșim să facem puțin sport deoarece este mult mai sănătos și cu siguranță ne-am simți mai bine.

Acuma poate exagerez eu puțin și poate că există seriale din care poți învăța câte ceva însă sunt sigur de faptul că poți învăța mai multe lucruri citind o carte sau un articol interesant. De asemenea sunt sigur de faptul că statul în fața unui televizor sau a unui laptop nu este prea sănătos, mai ales dacă vorbim de ore în șir. Astfel ne-am putea trezi cu dureri de spate, de ochi sau de cap și nu cred că e prea plăcut să se întâmple asta.

Totuși, termin acest articol lansând o întrebare: voi ce seriale vizualizați și de ce vă uitați la seriale ?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?