Plaje celebre în Corsica

Este cunoscut faptul ca insula Corsica adaposteste unele din cele mai frumoase plaje din Franta. Am ales pentru voi cateva din cele mai frumoase colturi de paradis de pe aceasta insula. Relaxare garantata.

Supranumita « Insula Frumusetii » Corsica adaposteste peisaje care taie rasuflarea si care ne permit sa avem parte de un sejur de neuitat. Ne punem prosopul de plaja pe nisipul alb, ne scufundam in apa transparenta pentru momente de relaxare totala.

Plaja Rodinara, Corsica. Considerata de turisti drept cea mai frumoasa plaja de pe intreaga insula, plaja Rodinara este situata intr-un golf din partea de sud a Corsicii. Adapostita, aceasta plaja reprezinta locul ideal pentru cei in cautare de relaxare si calm in timpul unei vacante. Un mic colt de exotism cu alte cuvinte.

Plaja Santa Giulia. Situata la doar 10 minute de mers pe jos de Porto-Vecchio, aceasta plaja de nisip fin propune o multime de activitati nautice perfecte pentru cei care isi doresc sa se bronzeze si sa faca miscare deopotriva. Jet schi, scufundari, surf…toate acestea sunt puse la dispozitia turistilor pentru o vacanta ludica si sportiva.

Plaja Palombaggia, Corsica. Aceasta plaja este fara indoiala una din cele mai frumoase de pe insula. Apa turcoaz, pini, sezlonguri, nisip alb…care se pierde in orizont. O veritabil oaza de pace care iti va da impresia ca te afli in Seychelles, insa adevarul este ca te afli la o ora distanta cu avionul de capitala.

Plaja Roccapina. Pierduta intre arbusti si palmieri, plaja Roccapina are alura de carte postala, beneficiaza de o frumusete ireala. Situata in partea de sud a insulei, este dominata de un masiv stancos care face din ea locul ideal, ferit de intemperii. Locul perfect pentru cei care isi doresc clipe de relaxare si de liniste, departe de zgomot. In plus, poti initia copiii in pescuitul de crabi.

Plaja Saleccia. Plaja Saleccia ofera peste un kilometru de nisip fin inconjurat de dune si de o padure de pini. Un loc linistit, in general mai putin frecventat de turisti deoarece este situat in fundul desertului Agriates, destul de greu accesibil. Aceasta poate fi accesata cu masina sau cu barca. Chiar daca este mai greu accesibila merita tot efortul – este o plaja salbatica si linistita, alegerea perfecta pentru o escapada cu persoana iubita. Pe aceasta plaja nu vei gasi restaurante, baruri sau centre de inchiriere echipamente sportive. Vei gasi in schimb, serenitate, liniste si relaxare sublima.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?