Motivul absurd pentru care serialul Big Little Lies are 3 sezoane

In timp ce al doilea sezon al serialului Big Little Lies se apropie cu pasi repezi de sfarsit, un director de programe HBO a confirmat ca ultimul sezon al serialului, sezonul cu numarul 3, are serioase probleme, atat de grave incat nu ar mai putea fi realizat.

S-a stiut inca de la bun inceput acest lucru – Big Little Lies nu a fost un serial facut sa dureze. Serialul cu casting vertiginos – Nicole Kidman, Reese Whiterspoon, Shailene Woodley, Meryl Streep si Zoey Kravitz – trebuia sa aibe un singur sezon si sa se inscrie in cetagoria mini-serialelor. Insa acest lucru se discuta inainte ca serialul sa se bucure de succesul enorm la care a ajuns. Dupa primul sezon serialul a reusit sa convinga canalul HBO sa il reinnoiasca pentru un al doilea sezon.

Big Little Lies, un sezon 3 putin probabil. Chiar daca succesul era la ordinea zilei, ideea de a face un al treilea sezon era putin probabila. Motivul cel putin frustrant. Conform Casey Bloys, director de programe la HBO, motivul pentru care o continuare a serialului ar fi complicata este succesul de care se bucura actritele principale. Acesta a spus ca echipa lucreaza cu unele din actritele de la Hollywood cu cele mai multe proiecte. Ceea ce inseamna ca un sezon 3 este putin realist.

Cu toate acestea, HBO pare motivat de ideea de a realiza un al treilea sezon al serialului dupa cum a declarat si Casey Bloys: daca toate actritele din serial ar veni spre el pentru a-i spune ca au reusit sa isi sincronizeze programul atunci un sezon 3 ar fi mai mult decat posibil.

Nicole Kidman, dispusa pentru un al treilea sezon
Inainte de premiera sezonului cu numarul 2 al serialului, Nicole Kidman nu si-a ascuns dorinta de a juca in continuare rolul lui Celeste Wright. A declarat ca ar adora sa poata juca in continuare. O dorinta care pare sa o impartaseasca cu Rees Whiterspoon care, a declarat amuzata ca stie pe cine ar putea ucide intr-un al treilea sezon.

Daca Big Little Lies se va opri la sezonul 2, Nicole Kidman se va reintoarce curand pe HBO. Actrita a semnat pentru un alt mini-serial, The Undoing, in care va juca cu Hugh Grant. Nicole Kidman va juca rolul unei terapeute de succes al carei viata va fi data peste cap dupa disparitia sotului sau, un barbat cu numeroase secrete.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?