Lucruri de luat în considerare înainte de a-ți face un tatuaj

Unul din cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le iei in considerare inainte de a-ti face un tatuaj este motivul pentru care vrei sa faci acest lucru. Vrei sa iti exprimi dragostea pentru o anumita persoana, vrei sa comemorezi o persoana iubita sau iti place pur si simplu un anumit desen? Daca vrei sa iti tatuezi numele unei persoane pe brat sau intr-un alt loc al corpului, trebuie sa te gandesti bine inainte de a lua aceasta decizie deoarece mai tarziu risti sa regreti decizia luata.

Este aceasta decizie bine gandita sau este vorba despre una impulsiva? Gandeste-te bine daca aceasta dorinta este una serioasa sau este doar una de moment. Exista mai multe lucruri de luat in considerare inainte de a –ti face un tatuaj.

Tatuajul permanent. Majoritatea oamenilor opteaza pentru tatuaje permanente. Dupa cum bine stim deja, un tatuaj permanent se schimba pe masura ce inaintam in varsta. Un tatuaj facut la 20 de ani nu va arata la fel la 50 sau 60 de ani. Trebuie sa te gandesti bine inainte de a face un asemenea pas. Da, il poti indeparta la un moment dat dar aceasta indepartare cu ajutorul laserului poate fi mai costisitoare, fastidioasa si dureroasa. Daca nu esti sigur de faptul ca poti suporta ceva permanent pe corpul tau atunci cel mai bine ar fi sa optezi pentru un tatuaj efemer.

Durere, durere, durere. In functie de zona aleasa pentru tatuaj, tatuajul doare de cele mai multe ori. Un proces care implica mai multe ace pe pielea ta pentru a insera cerneala. Cu cat tatuajul este mai mare si desenul mai elaborat cu atat durerea este mai mare.

Designul. Nu te grabi atunci cand alegi un motiv pentru tatuajul tau. Ai putea regreta motivul ales peste cativa ani. Poti apela la un specialist pentru a te ajuta sa gasesti cel mai potrivit model. Important este sa alegi un tatuaj pe care sa nu il regreti mai tarziu si de care sa nu iti fie rusine peste cativa ani buni, la batranete. De care sa fii mandru cu alte cuvinte.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?