Cele mai bune platforme pentru seriale și filme

Vizionarea filmelor sau a serialelor reprezinta o modalitate placuta de relaxare si petrecere a timpului liber impreuna cu prietenii, cu familia sau de unul singur. Folosirea diverselor site-uri online pentru a vizualiza 123movie filme online este o metoda destul de rapida, fara a fi costisitoare, dar calitatea lasa de dorit. Un adevarat cinefil nu va avea suficienta rabdare sa strabata numeroasele reclame pentru a ajunge sa vada o productie la o calitate slaba si va cauta o solutie pentru a se bucura de conditiile unui cinema in intimitatea propriei sale locuinte.

Pentru cei care vor sa se relaxeze cu adevarat dupa o zi obositoare si pentru care calitatea unui produs sau servicu primeaza intotdeauna, exista posibilitatea de a achizitiona un abonament lunar la un serviciu de streaming. Optiunea aceasta se va dovedi excelenta si pentru persoanele care merg destul de des la cinema, deoarece acum pot viziona linistite productiile preferate relaxandu-se acasa.

Neflix
Netflix este o platforma internationala aparuta in 2007, disponibila si in Romania. Serviciul ofera numeroase filme si seriale. In plus, Netflix are si propriile sale creatii, productii foarte apreciate de publicul din intreaga lume.

Preturile nu sunt foarte mari daca se ia in considerare calitatea ireprosabila a filmelor si a serialelor, dar si posibilitatea de a vedea filme online subtitrate, intrucat platforma ofera si subtitrarea in limba romana.

Printre cele mai cunoscute productii disponibile pe platforma Netflix se numara Narcos, House of Cards, Orange is the new black si seriile cu supereroii Marvel.

Platforma ofera si posibilitatea de a descarca filmele, serialele sau emisiunile pe care utilizatorii vor sa le vizualizeze, fiind astfel disponibile si fara o conexiune la Internet.

HBO GO
HBO GO este o platforma care se bucura din ce in ce de mai multa popularitate in ultima perioada pentru cei care doresc sa vada filmele si serialele lor preferate la orice ora.

De asemenea, calitatea productiilor ce se pot vizualiza pe platforma este foarte buna, serviciul remarcandu-se prin productii extrem de apreciate de public, intre care cea mai renumita fiind, fara indoiala, seria ”Game of Thrones”.

Utilizatorii HBO GO pot accesa serviciul de pe telefon, tableta, calculator, laptop sau Smart TV, iar productiile vizionate au subtitrare in limba romana. Pana de curand era nevoie de un abonament clasic la UPC, RCS sau Telekom, insa acum se poate face si un abonament direct, cu posibilitatea de a testa gratuit o luna serviciul.

Amazon Prime
Amazon Prime, platforma creata de Amazon, a ajuns sa fie disponibila si in Romania din 2017. Servicul ofera creatii proprii, dar si alte filme si seriale produse de alte televiziuni, insa oferta nu este la fel de diversificata comparativ cu Netflix sau HBO GO. In plus, deocamdata lipseste si subtitrarea in limba romana. Nici in ceea ce priveste flexibilitatea abonamentelor, platforma Amazon nu se poate compara cu alte servicii de streaming, intrucat utilizatorii nu pot opta decat pentru un singur tip de abonament. Pretul acestuia este, in schimb, mai mic.

Fara indoiala, iubitorii de filme si seriale isi vor regasi produsele preferate pe una din platformele de streaming de mai sus si vor putea avea acces la calitatea filmelor din cinematografe la ei acasa, pentru un cost destul de rezonabil.

Lasă un răspuns