Cele mai bune filme Netflix care îți vor anima primavara

Primavara isi reintra in sfarsit in drepturi. Asta inseamna ca avem cu totii nevoie de prospetime. Netflix a inteles foarte bine asta si a rezervat cele mai bune filme pentru noul sezon.

Madame Claude. In anii ’60 si ’70, elita franceza adora sa se dea in spectacol. Madame Claude, cea care tinea un bordel parizian stia asta foarte bine. Aceasta doamna, cu adevaratul sau nume, Madame Gruet, a deschis la varsta de 60 de ani un loc doar cu callgirls de elita in unul din cele mai influente locuri din capitala franceza. Este vizitata de cei mai ifluenti oameni, dar cam flirteaza si cu pericolul….

Oxigen. Elizabeth Hansen se trezeste brusc dintr-un somn artificial prin criogenizare. Descopera astfel ca se afla intr-o capsula unde nivelul de oxigen este din ce in ce mai mic. Si cand crede ca va muri sufocata, aude o voce care o va ajuta. Sau nu….

Love and Monsters. Joel Dawson, traieste ascuns, la fel ca intreaga umanitate de altfel, intr-o colonie subterana de mai bine de 7 ani. Monstrii insetati de sange au luat cu asalt pamantul si au impins rasa umana sa se exileze. Joel ajunge sa intre in contact radio cu o fosta camarada de clasa si decide astfel sa faca orice pentru a o regasi si pentru a invinge monstrii.

Spirit: Stallion of the Cimarron. Este vorba despre un magar? Despre o zebra okapi? Nu, nici vorba. Si mai bine. Este vorba despre un cal Spirit, pe care acest film de animatie ne invita sa il descoperim. In galop. Spirit este un cal tanar a carui sete de descoperiri il duce in Vestul Americii Salbatice. In timpul calatoriei sale, devine prieten cu un indian, gaseste iubirea si devine un veritabil erou din Far West. O multime de aventuri care asteapta sa fie descoperite.

Lasă un răspuns