Ce smartphone Samsung să cumpăr în 2019?

Vrei sa alegi unul din cele mai bune smartphone-uri de pe piata in 2019? Posibilitatile sunt numeroase poate de aceea alegerea este una dificila de cele mai multe ori. Cu ajutorul acestui articol vei reusi sa alegi cel mai bun smartphone al constructorului coreean in functie de asteptarile, nevoile si mai ales, bugetul tau.

Samsung este numarul 1 pe piata telefoanelor inteligente. Te intrebi ce smartphone Samsung sa alegi ?

Galaxy Note 9, cel mai polivalent. Galaxy Note 9 este cel mai scump telefon din aceasta selectie dar este si cel mai complet si cel mai performant. Alaturi de Mate 20 Pro de la Huawei se numara printre cele mai bune telefoane intelgente ale momentului. Dotat cu S-Pen, acum compatibil Bluetooth, care iti permite sa controlezi telefonul de la distanta, este destul de greu, poate chiar imposibil sa isi gasesti puncte slabe. Este echipat cu 8 GB memorie interna, cu un SoC Exynos 9810, cu o baterie de 4000 mAh care garanteaza o autonomie excelenta si cu un ecran superb AMOLED Infinity Display si o camera foto dubla de 12 MP.

Galaxy A9 2018, un smartphone accesibil. Samsung a surprins atunci cand a anuntat lansarea acestui model cu 4 camere foto in spate, primul de altfel de acest gen de pe piata. Asta chiar daca este vorba despre un telefon din gama de mijloc si nu de unul premium. Este dotat cu un ecran Super AMOLED de 6,3 inchi, cu Snapdragon 660 si 6GB RAM si o baterie de 3720 mAh. Totul functioneaza cu Android Oreo.

Galaxy J6 2018, un telefon pentru orice buzunar. Disponibil pentru suma de 200 de euro, Samsung Galaxy J6 2018 reprezinta o alternativa interesanta pentru utilizatorii care folosesc un smartphone pentru lucruri de baza, care nu au nevoie de ultimele noutati in materie de tehnologie. Acest telefon beneficiaza de o autonomie excelenta care garanteaza ca bateria nu va fi incarcata pana seara, rezolutia de 720p a ecranului fiind un plus in acest sens. Drept urmare, daca nu dispui de un buget generos pentru un telefon din gama premium J6 este telefonul ideal.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?