Care sunt cele mai noi și mai populare telefoane

Amatorii de tehnologie si telefoane mobile au la dispozitie o lista lunga de device-uri noi pe care le pot testa in 2018. Marii producatori sunt intr-o continua lupta cand vine vorba despre a crea telefoane atractive, cu numeroase functii interesante si, totodata, cu un design deosebit. Printre cele mai noi si mai cautate device-uri din aceasta gama, in 2018 se numara Samsung Galaxy S9 si S9 Plus, iPhone X si Huawei Mate 10 Pro.

Samsung Galaxy S9 si S9 Plus
Sud coreenii au lansat in 2018 unul dintre cele mai interesante duo-uri de telefoane din gama Samsung. Este vorba despre Samsung Galaxy S9 si S9 Plus. Desi dimensiunile acestora sunt relativ similare cu cele ale ultimelor variante, design-ul produselor noi este unul cu totul deosebit. De exemplu, senzorul de amprenta a fost mutat sub camera foto, pe cand inainte era in mijlocul telefonului. In plus, ecranele Infinity, de 5,8 si 6,2 inci sunt excelente pentru utilizatorii care folosesc telefoanele pentru navigare pe Internet, pentru jocuri sau pentru a urmari videoclipuri.

iPhone X
Un alt telefon interesant din 2018 este iPhone X, Apple fiind vesnicul rival al celor de la Samsung. Noul iPhone X aduce cu sine schimbari importante, in comparatie cu generatia anterioara: ecranul Full Vision se intinde aproape pe intreaga suprafata a smarphone-ului, iar crestatura din partea de sus reprezinta cu adevarat o noutate atractiva in materie de design! Totodata, telefonul vine la pachet cu Face ID, o tehnologie intereresanta, prin care utilizatorii isi pot debloca device-ul foarte repede, doar cu ajutorul unui scanner facial.

Huawei Mate 10 Pro
Cei aflati in cautarea unui telefon business vor fi extrem de incantati daca vor alege in 2018 Huawei Mate 10 Pro. Device-ul este unul cu dimensiuni impresionante, iar procesorul lui este unul foarte util, atat pentru camerele foto, cat si pentru celelalte activitati pe care utilizatorii le desfasoara cu ajutorul smartphone-urilor.

Lasă un răspuns