Anatomia lui Grey: se cunoaște data de difuzare a sezonului 17 în SUA

Grey-Sloan Memorial Hospital revine pe ABC incepand cu joi, 12 noiembrie, spre marea bucurie a fanilor americani. Canalul a dezvaluit zilele acestea cateva imagini promitatoare. Stim deja ca pandemia mondiala legata de Covid-19 a fost abordata in cateva episoade ale serialului.
Cu fiecare inceput de toamna, la sfarsit de septembrie, fanii serialului Anatomia lui Grey o regasesc pe Ellen Pompeo intr-un nou sezon de drame in interiorul spitalului Grey-Sloan Memorial Hospital. Insa nu si anul acesta. Asta deoarece filmarile celor patru episoade din sezonul 16 au fost anulate si filmarile la sezonul cu numarul 17 au fost decalate din cauza noului coronavirus si a restrictiilor impuse.

Sezonul 17 al serialului Anatomia lui Grey revine in noiembrie pe ABC
Spectatorii au fost nevoiti sa se multumeasca cu 21 de episoade in loc de 25 si sa se inarmeze cu rabdare. Filmarile pentru sezonul 17 au fost in cele din urma reluate in septembrie. Insa cand va fi difuzat acest nou sezon pe ABC? Incepand cu data de 12 noiembrie conform informatiilor dezvaluite de canalul ABC, care difuzeaza serialul in Statele Unite ale Americii. Anuntul a fost facut pe Instagram. Pentru a anunta aceata data de reintoarcere, s-a realizat un teaser.

Sezonul 17 al serialului Anatomia lui Grey va vorbi despre Covid-19
Nu se stiu inca multe lucruri cu privire la intriga noului sezon. Insa zvonurile sustin ca serialul lui Shonda Rhimes va discuta despre criza sanitara mondiala provocata de Covid-19. Krista Vernoff, producatoarea executiva a serialului, a anuntat pe data de 21 iulie in cadrul unei emisiuni ca este posibil sa existe unele episoade in care sa se vorbeasca despre noul coronavirus. Aceasta a declarat: vom evoca aceasta pandemie, este evident.
Personajul lui Owen Hunt, fost medic militar, va avea un rol esential in gestionarea crizei din interiorul spitalului.

Lasă un răspuns