Alimente miraculoase pentru îngrijirea tenului

Nu mai este nevoie să cheltui sume imense pentru a avea un ten catifelat și strălucitor. Produsele necesare îngrijirii tenului se află în bucătăria și în frigiderul tău. Iată care sunt cele mai bune alimente pentru îngrijirea tenului.

Laptele
Laptele reprezintă un veritabil miracol pentru pielea ta. Tratamentul pe bază de lapte conferă luminozitate tenului, este un aliat de preț împotriva diferitelor probleme ale tenului. Femeile din Egipt foloseau zi de zi lapte de măgăriță pentru toaleta zilnică. Laptele crud este una din cele mai simple și mai eficiente metode de reîmprospatare a tenului. Curăță tenul cu lapte crud în special dacă ai un ten cu pori deschiși.

Banana
De ce să recurgi la Botox când ai banana la dispoziție? Poți folosi acest fruct sub formă de mască de frumusețe 100% naturală pentru hidratarea pielii. Este de ajuns să zdrobești o banană coaptă până obții o pastă moale după care o aplici pe ten și pe gât. Las-o să acționeze timp de 20 de minute după care clătește cu apă rece.

Oțet
Oțetul era folosit pe post de loțiune tonică încă din epoca Elenei din Troia. Azi este la fel de eficient. Amestecă o lingură de oțet cu două căni cu apă și curăță pielea cu ajutorul acestei soluții. Tenul va fi curățat în profunzime, soluția conferă fermitate pielii.

Fulgi de ovăz
Dacă ești în căutarea unei soluții eficiente pentru a-ți înfrumuseța pielea, încearcă o mască pe bază de fulgi de ovăz: amestecă 125ml de apă caldă și 1/3 cu fulgi de ovăz. Las-o să acționeze timp de 2-3 minute și adaugă apoi 2 linguri de iaurt natural, 2 linguri de miere și un albuș de ou. Aplică amestecul obținut într-un strat subțire pe ten și lasă-l să acționeze 10-15 minute. Clătește cu apă călduță.

Maioneză
De ce să îți cheltui banii pe produse scumpe când maioneza pe bază de ouă poate fi masca calmantă ideală? Aplic-o pe față, las-o să acționeze timp de 20 de minute și clătește cu apă călduță. Tenul va rămâne curat și catifelat.

Un comentariu la „Alimente miraculoase pentru îngrijirea tenului

Lasă un răspuns