Actorii sau actrițele care se mobiliează pentru climat prin acțiuni concrete

Imposibil sa treci in ultima vreme pe langa urmatoarea constatare: trebuie neaparat sa ne protejam mediul si planeta de pericolele pe care le reprezinta poluarea. Manifesatiile pentru climat sunt din ce in ce mai multe si chiar si unele vedete se alatura acestei preocupari pentru viitotul Pamantului.

Acesti actori sau actrite sunt cei care consacra foarte mult timp, dar si bani pentru a ajuta asociatiile care se implica in lupta contra schimbarilor climatice.

Leonardo DiCaprio. Actorul american este foarte implicat in lupta pentru protejarea mediului, dar stiai asta deja cu siguranta. Astfel ca acesta, a fondat “Leonardo DiCaprio Foundation”, care vrea sa protejee toti locuitorii pamantului, atat oameni, cat si animale. Leo chiar si-a adus sustinerea pentru manifestarile organiate de catre studentii din Belgia si chiar a publicat pe pe Instagram pentru a incuraja aceste actiuni.

Adrian Grenier. Adrian Grenier este ambasadorul Programului Natiunilor Unite pentru mediu. Aceasta are drept scop permiterea producerii de energie durabila in tarile care sunt in curs de devoltare si intarirea regulilor in ceea ce priveste protejarea planetei. Actorul se opune cu vehementa folosirii de plastic si apara orice forma de viata din mare sau din ocean.

Giselle Bündchen. Frumoasa brazilianca a afirmat de mai multe ori ca mediul este pasiunea sa. Aceasta este de parere ca fiecare ar trebui sa fie constient de responsabilitatea sa principala in ceea ce priveste protejarea si conservarea planetei. A criticat de asemenea cu vehementa guvernul din tara sa care revine asupra unor dispozitii guvernamentale.

Brad Pitt. Brad Pitt, o vedeta printre vedete, investeste si el in ceea ce priveste viitorul planetei. A fondat astfel o organizatie, pe numele sau, “Make It Right Foundation », al carui obiectiv este sa finanteze producerea de energie verde si durabila in cadrul comunitatilor fragile sau defavorizate.

Pamela Anderson. Este foarte populara datorita formelor sale voluptoase, dar si datoria stilului sau de viata vegan. In plus, se implica foarte mult in sustinerea drepturilor animalelor. In anul 2015, aceasta s-a alaturat “Sea Shepherd Conservation Society”, care vrea sa protejeze speciile pe cale de disparitie si cele din mijlocul mediului marin.

Cate Blanchett. Actrita incearca cu orice pret si prin orice mijloace sa isi reduca amprenta de carbon. Vrea astfel sa garanteze cle mai frumos viitor copiilor sai si generatiilor viitoare. Estre ambasadoare pentru « Australian Conservation Foundation » si pledeaza in favoarea introducerii unei taxe de carbon, purtand doar haine durabile pe covorul rosu.

Sting. Sting se implica mereu sa faca lucruri bune si asta nu suprinde pe nimeni. Este un mre susutinator al drepturilor umane si este alaturi de organizatiile « Oceana » si « « Live Earth ». In plus, este printre cei care au fondat « Rainforest Foubdation Fund ».

Un comentariu la „Actorii sau actrițele care se mobiliează pentru climat prin acțiuni concrete

  1. Sincer va spun nu sunt genul care sa planga deloc .. nu ma uit eu la filme romance sau alceva, watch free putlocker de mic numai horror am in cap .. dar mi l’a recomandat un prieten foarte bun asa ca m’am uitat la el. Dupa ce a murit profesorul .. nu imi venea sa cred ca am inceput sa plang de nu mai stiam ce este cu mine.

Lasă un răspuns