Actorii din seriale care au jucat alături de un membru al familiei

In viata, la fel ca si pe ecrane, legaturile de sange sunt mai puternice decat orice. Iar unii actori sau actrite din seriale au dat replica unui membru al familiei. Sa vedem care sunt mebrii familiei care au acelasi talent minunat de actor sau de actrita.

Actorii fac parte dinr-o sfera putin privata. Formeaza o adevarata familie si darul lor pentru cinematografie se propaga cel mai adesea si in genele lor. Deci cei care au parinti la Hollywood au mari sanse sa devina si ei actori sau sa fie inspirati de munca lor.

Hannah Montana- tata si fiica. Nu mai e niciun secret pentru nimeni faptul ca Miley Cyrus a jucat in « Hannah Montana » alaturi de tatal sau Billy Ray Cyrus. O aventura familiala care a jucat 5 ani. Pe ecran, precum ca si in viata adevarata, Miley a incercat degeaba sa imbine viata sa de adolescenta cu viata sa de vedeta. Din nefericire insa, acest show nu a fost deloc benefic, pentru tata mai ales, care a declarat cativa ani mai tarziu ca « i-a distrus familia ».

Sherock- Benedict Cumberbatch. Serialul « Sherlock » a devenit in sezonul 3 o afacere de familie. Parintii lui Benedict Cumberbatch, Timorthy Carlton si Wanda Ventham, au interpretat parintii personajului principal. Iar actorul a declarat ca a fost minunat sa joace alaturi de ei in serial.

Teen Wolf- Tyler Posey. Iti amintesti de doctorul Conrad Fenris care intervine in sezoanele 1, 5 si 6 din “Teen Wolf”? Ei bine, este vorba despre tatal lui Tyler Posey, John Posey. Aici are rolul lui Scott McCall. Tatal varcolacului nostru favorit a jucat in mai multe filme si in numeroase show-uri TV inainte de a da replica tatalui sau.

Riverdale- Michael Joseph Consuelos. Atunci cand a fost nevoie sa se faca un flashback cu privire la adolescenta lui Hiram Lodge, producatorii nu s-au complicat prea tare si au apelat la fiul sau. Simplu si eficient. Tanarul Micahel a jucat rolul tatalui sau atunci cand era student la Riverdale High. Am putea spune ca asemanarea este una frapanta.

Orange Is The New Black, Dasany Kristal Gonzalez. Si tu crezi ca Dascha Polanco a jucat-o pe Daya in flashback-urile din sezonul 7? Ei bine, nu. Este vorba despre fiica sa de fapt, Dasany Kristal Gonzalez, care are 18 ani. Veritabile clone am putea spune.

Serialul Zece la suta- Laura Smet si Nathalie Baye. Laura Smet si Nathalie Baye nu ascund deloc acest lucru. Sunt foarte apropiate si complexitatea lor este foarte benefica si pentru micul ecran. Au aparut astfel impreuna in minunatul serial « Zece la suta ». Aici au propriul lor rol, de mama si de fiica si fanii le adora pur si simplu.

Un comentariu la „Actorii din seriale care au jucat alături de un membru al familiei

  1. Te duce pe culmea tristestii.. putlocker9 nu stiu daca as putea sa-l recomand cuiva, e ca si cum i-as dori tristetea.. un film sadic de trist!
    cum spunea cineva mai sus, rar femeie sa nu planga la filmul asta. daca vreti sa va uitati la el, fiti siguri ca aveti chef sa fiti suparati!

Lasă un răspuns